Ρυθμιζόμενη ανάρτηση ST XA για το Honda Civic Type R (FC)

Η πέμπτη γενιά Honda Civic Type R (FC) είναι το πιο σπορ μοντέλο του ιάπωνα κατασκευαστή. Μάλιστα το νέο Civic Type R έκανε αμέσως εντυπωσιακή επίδοση στη θρυλική πίστα του Nürburgring Nordschleife.

Με χρόνο 7:43.8 λεπτά στην πιο απαιτητική πίστα παγκοσμίως, το Honda με τους 320 ίππους είναι ανάμεσα στα γρηγορότερα αυτοκίνητα που υπάρχουν (με κίνηση στον εμπρος άξονα). Τώρα ο ST suspensions προσφέρει ρυθμιζόμενη ανάρτηση ST XA βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το κράτημα στο δρόμο. 

Η ST XA έχει ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς (rebound) ώστε ο οδηγός να μπορεί να επιλέγει ανάμεσα στη σπορ οδήγηση και την άνεση.

Η ρυθμιζόμενη ST XA ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου και βοηθάει τον οδηγό να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Η ταχύτητα επαναφοράς (rebound) έχει 16κλικ ρύθμισης όπου κάθε κλικ έχει αισθητή διαφορά στην συμπεριφορά της ανάρτησης. Όσο περισσότερο ανοιχτή είναι η βαλβίδα της επαναφοράς τόσο αυξάνεται η άνεση κατά την οδήγηση.

Αντίστοιχα κλείνοντας τη βαλβίδα το αυτοκίνητο γίνεται πίο άμεσο, αποκτά περισσότερη ευστάθεια και καλύτερο κράτημα στο δρόμο.

Εκτός από την ταχύτητα επαναφοράς, η ST XA ρυθμίζει και το ύψος. Το εύρος χαμηλώματος για το Civic Type R είναι από 10 εως 30 χιλιοστά ανά άξονα. Η ρυθμιζόμενη ST XA συνδιάζεται αρμονικά με τα εργοστασιακά ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως το Honda Agile Handling Assist (AHA) και Electronic Stability Program (VSA).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5907406