Όλα τα προϊόντα μας για εσένα

Βρες την ιδανική ανάρτηση για το αυτοκίνητό σου

Επίλεξε - το προϊόν που επιθυμείς

Coilover kits

Αποστάτες

Σετ ανάρτησης

Αντιστρεπτικές

Κιτ ανύψωσης

Ελατήρια χαμηλώματος

ST Coilover kits

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μας (coilovers) επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη ρύθμιση του ύψους ακριβώς στο επίπεδο που επιθυμείς. Εκτός από το όμορφο αποτέλεσμα, εγγυώνται την κορυφαία δυναμική συμπεριφορά, προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις σου.

Σύγκριση των coilovers της ST

ST XTA - Κορυφαίες επιδόσεις

Ψάχνεις την ανάρτηση με την καλύτερη απόδοση; Η πολλαπλώς ρυθμιζόμενη ST XTA έχει φτιαχτεί για εσένα. Μια λύση βελτίωσης της οδικής συμπεριφοράς με πολλές δυνατότητες, αφού περιλαμβάνει και αλουμινένια, ρυθμιζόμενα top mounts για τη ρύθμιση της γωνίας camber.

ST XA - Χαμήλωμα, και κάτι παραπάνω

Μια λύση για εσένα που δεν θέλεις να ρυθμίζεις μόνο το πόσο θα χαμηλώσει το αυτοκίνητό σου. Το μεγάλο εύρος ρύθμισης της σκληρότητας των αμορτισέρ σου επιτρέπει να καθορίσεις και τη συμπεριφορά του, ανάλογα με το αν την προτιμάς σπορ και άμεση, ή με αυξημένο επίπεδο άνεσης.

ST X - Η πιο προσιτή επιλογή

Με μια ανάρτηση ST X, το αυτοκίνητό σου αποκτά μια πιο σπορ συμπεριφορά, ενώ παραμένει άνετο για το δρόμο. Χάρη στο χαμήλωμα το οποίο ρυθμίζεις ακριβώς στο επίπεδο που θέλεις, πετυχαίνεις και το τέλειο αποτέλεσμα οπτικά.

Αποστάτες ST

Με τους αποστάτες ST μπορείς εύκολα να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τις ζάντες σου, είτε πρόκειται για τις εργοστασιακές είτε για κάποιες aftermarket. Αναλόγως μοντέλου, μπορείς να φαρδύνεις το πάτημα του αυτοκινήτου όσο ακριβώς θέλεις, σε βήματα των 2,5 mm.

Με πολλαπλά και διαφορετικού μεγέθους ανοίγματα, αυτοί οι αποστάτες καλύπτουν 12 διαφορετικά καρέ. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα στήριξης της ST, είναι κατάλληλοι και για μπουλόνια και για μπουζόνια-παξιμάδια. Συνδυάζονται με πατενταρισμένα κέντρα πολυαμιδίου και διατίθενται με φάρδος 5-25 mm, σε βήματα των 2,5 mm.

Αποστάτες με διπλό σύστημα ασφάλισης, για μεγαλύτερες απαιτήσεις και μέγιστη ασφάλεια. Στερεώνονται στο άκρο με τα εργοστασιακά μπουλόνια ή μπουζόνια-παξιμάδια, και οι ζάντες βιδώνουν επάνω τους. Κατάλληλοι για πολλά αυτοκίνητα, πάντα σε συνδυασμό με το αντίστοιχο κέντρο. Διατίθενται με φάρδος από 20 έως 35 mm, σε βήματα των 5 mm.