Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις STXA και προσθήκες τροχών AZX για το Toyota C-HR

Ο ST suspensions μεγαλώνει συνεχώς τη γκάμα προιόντων ανάρτησης για SUV. Μετά τα Hyundai Tucson (TLE, TL), Kia Sportage (QLE, QL), Nissan Juke (F15) και Seat Ateca (5FP) τώρα υπάρχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και το Toyota C-HR.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST XA δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόστει η ανάρτηση ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Το Toyota C-HR αποκτά περισσότερη ευστάθεια και πιο σπορ χαρακτήρα. Η ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς (rebound) επιρεάζει την πρόσφυση και την άνεση οπότε ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ άνεσης στις καθημερινές διαδρομές και σπορ οδήγησης.

Με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST XA μειώνονται οι κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές χωρίς όμως να μειώνεται η άνεση κατά την οδήγηση.

Παρότι το αυτοκίνητο χαμηλώνει η διαδρομή των αμορτισέρ διατηρείται ίδια με τα εργοστασιακά οπότε δεν μειώνεται η άνεση κατά την οδήγηση.

Το εύρος χαμηλώματος της ανάρτησης είναι από 20 εως 50 χιλιοστά για τον εμπρός άξονα και από 30 εως 60 χιλιοστά για τον πίσω. Οι ρύθμιζόμενες αναρτήσεις είναι διαθέσιμες για όλες τις εκδοσεις του Toyota C-HR συμπεριλαμβανομένης και της έκδοσης 1.8 VVT-i hybrid. 

Για το CHR υπάρχουν διαθέσιμοι και αποστάτες τροχών τύπου AZX σε διαστάσεις 25,30 και 35 χιλιοστών ανά τροχό.

Οι προσθήκες τροχών AZX συνοδεύονται από ειδικά σχεδιασμένους αντάπτορες κέντρου που εγγυώνται την τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα. Έτσι το αυτοκίνητο με τις 18ιντσών εργοστασιακές ζάντες αποκτά πιο σπορ εμφάνιση.