Δευτέρα – Παρασκευή : 9.00 πμ – 5.00 μμ

Service

Εξειδικευμένο service

Πιστοί στην υπόσχεσή μας για υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου και μετά την αγορά, φροντίζουμε για τη σωστή συντήρηση των αναρτήσεων KW και ST. Παρέχουμε εξειδικευμένο service σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή, κάτι που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη μακροζωία και τη σωστή απόδοση της ανάρτησής σας.

Service αναρτήσεων

Πώς γίνεται το service;

Έχουμε το προνόμιο να είμαστε ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος των αναρτήσεων KW και ST στον κόσμο με τμήμα in-house service! Αντί για την χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία αποστολής μιας ανάρτησης στο εξωτερικό, πραγματοποιούμε τον έλεγχο και την επισκευή στις εγκαταστάσεις μας. Όλη η διαδικασία γίνεται σε ζωντανή σύνδεση με το εργοστάσιο, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί, πως η απόδοση του επισκευασμένου αμορτισέρ είναι 100% ίδια με ενός καινούργιου. Με αυτό τον τρόπο, μια ανάρτηση KW ή ST μπορεί να αποδίδει σαν καινούργια, ανεξάρτητα από την ηλικία της ή την εκτεταμένη χρήση της. Δείτε παρακάτω τα δύο στάδια του service: έλεγχος και επισκευή.

Η διαδικασία ξεκινά με την τοποθέτηση του αμορτισέρ στο αμορτισερόμετρο πάγκου της Roehrig Engineering. Εφόσον το αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενο, ο τεχνικός μας το σετάρει στις θέσεις που ορίζει ο κατασκευαστής και ξεκινά η μέτρηση, η οποία καταγράφει την απόδοση του αμορτισέρ σε όλο το φάσμα ταχυτήτων λειτουργίας του.

Οι καμπύλες απόδοσης που προκύπτουν για τη συμπίεση και την έκταση στέλνονται στο αντίστοιχο τμήμα του εργοστασίου, που είναι συνδεδεμένο on-line. Και είναι το εργοστάσιο εκείνο που θα κρίνει αν η απόδοση είναι εντός προδιαγραφών. Αν δηλαδή συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ένα ίδιο, καινούργιο αμορτισέρ, ή αν χρειάζεται επισκευή.

Αν η επισκευή είναι επιβεβλημένη, το αμορτισέρ ανοίγεται για να εντοπιστούν τα εξαρτήματα που δημιουργούν το πρόβλημα. Μπορεί να χρειάζεται από μια απλή αλλαγή λαδιών, μέχρι αντικατάσταση των βαλβίδων, του καλαμιού και όλων των ζωτικών εξαρτημάτων του αμορτισέρ, σε μια ολική ανακατασκευή. Η εργασία γίνεται σε κάθε περίπτωση από εμάς, με τα ειδικά εργαλεία της KW και χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Εφόσον είναι διαθέσιμα, η επισκευή μπορεί να γίνει την ίδια μέρα.

Το αποτέλεσμα των εργασιών μας αξιολογείται, φυσικά, στο αμορτισερόμετρο. Η νέα μέτρηση στέλνεται στο εργοστάσιο, για να επιβεβαιώσει ότι η απόδοση είναι αυτή που πρέπει. Και να είναι σίγουρος ο πελάτης ότι το αμορτισέρ του λειτουργεί ακριβώς όπως ένα καινούργιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5907406 και κλείστε ραντεβού για τον έλεγχο και την αξιολόγηση της δικής σας ανάρτησης KW ή ST