Ρυθμιζόμενα ελατήρια KW για Jaguar F-Pace

low_kw_jaguar_f-pace_001

H αγορά των SUV παγκοσμίως αυξάνεται συνεχώς και έτσι η Jaguar αποφάσισε να κάνει την είσοδο της παρουσιάζοντας το F-Pace.

H αγορά των SUV παγκοσμίως αυξάνεται συνεχώς και έτσι η Jaguar αποφάσισε να κάνει την είσοδο της παρουσιάζοντας το F-Pace.

Ο KW είναι από τους λίγους κατασκευαστές αναρτήσεων που προσφέρει ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια. Αντίθετα με τα συμβατικά ελατήρια χαμηλώματος, τα ελατήρια του KW δίνουν τη δυνατότητα για ακριβή ρύθμιση του ύψους.

Η ρύθμιση του ύψους γίνεται όπως και στις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Μαζί με τα ελατήρια τοποθετούνται χιτώνια με σπείρωμα, νέα bump stops και προστατευτικά για την σκόνη.

Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο ή ακόμα και από βουλκανιζατέρ. Η ρύθμιση του ύψους είναι πλεονέκτημα για όσους θέλουν να αλλάξουν τις διαστάσεις των ελαστικών και κάνουν έυκολη την προσαρμογή του ύψους στις νέες ζάντες.

Με τα ρυθμιζόμενα ελατήρια του KW το Jaguar F-Pace μπορεί να χαμηλώσει από 15 έως 30 χιλιοστά με τα εργοστασιακά αμορτισέρ.

Σε συνδιασμό με την εργοστασιακή ανάρτηση τα ρυθμιζόμενα ελατήρια του KW βελτιώνουν τη συμπεριφορά του F-Pace στο δρόμο. Ακόμα και στην γρήγορη οδήγηση και τις αλλαγές φορτίων το αυτοκίνητο έχει καλύτερο κράτημα και διατηρώντας τα ίδια επίπεδα άνεσης.

Προς το παρόν τα ρυθμιζόμενα ελατήρια είναι μόνο για F-Pace που έχουν ηλεκτρονική ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη