Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW DDC Plug&Play για το Focus RS

low_kw_ddc_ford_focus_rs_fahraufnahme_005

Ο KW automotive είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές παγκοσμίως που εξέλιξε ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις οι οποίες συνεργάζονται με τα εργοστασιακά ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Από το 2011 έχει ήδη σε παραγωγή αναρτήσεις για διάφορες πλατφόρμες.

Τώρα ο KW προσφέρει ρυθμιζόμενη ανάρτηση DDC Plug&Play για το Ford Focus RS III (DYB).

Ο έλεγχος της ανάρτησης γίνεται από το εργοστασιακό σύστημα της Ford. Έτσι κατά την τοποθέτηση γίνεται αντικατάσταση της ανάρτησης με τη DDC και οι πρίζες ενώνονται με τις εργοστασιακές.

Οι αλλαγές γίνονται σε εκατοστά του δευτερολέπτου όταν ο οδηγός επιλέγει τα διαφορετικά προγράμματα από το κουμπί που ελέγχει την KW DDC.

Η ανάρτηση DDC προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του οδηγού ο οποίος επιλέγει πως θέλει να κινηθεί με το Focus RS.

Οι επιλογές Normal, Sport, Racetrack, and Drift διατηρούνται και μετά την τοποθέτηση της KW DDC Plug&Play.

Η ρυθμίσεις των χαρακτηριστικών της ανάρτησης εξαρτώνται από την επιλογή προγράμματος από τον οδηγό καθώς η Ford δεν εξοπλίζει το Focus με ξεχωριστό εγκέφαλο για την ανάρτηση.

Επίσης η ανάρτηση KW DDC προσφέρει και ρύθμιση ύψους η οποία γίνεται μέσω του ρυθμιστικού που βρίσκεται στο ειδικά σχεδιασμένο τραπεζοειδές σπείρωμα.

Το εύρος χαμηλώματος είναι από 30 έως 55χιλιοστά για τον εμπρός άξονα και από 35 έως 55χιλιοστά για τον πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη