Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW DDC Plug&Play για BMW M4/M3 (F80/F82)

39020039-1k-e1502175211856

Η επόμενη γενιά των ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων αναρτήσεων KW DDC Plug&Play είναι ήδη έτοιμες και έχουν νέα τεχνολογία βαλβίδων και συνεργάζονται με περισσότερες πλατφόρμες μοντέλων.

Οι νέες ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW DDC Plug&Play είναι διαθέσιμες για τις BMW M4(F82) και M3(F80).

Είναι η ιδανική λύση για τις Μ3 και Μ4 (F80,F82) και συνεργάζεται με το σύστημα “adaptive M suspension”.

Ο έλεγχος της ανάρτησης γίνεται από το σύστημα της BMW και ο οδηγός μπορεί να αλλάζει τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας τον εργοστασιακό επιλογέα.

Κατά την τοποθέτηση γίνεται αντικατάσταση της ανάρτησης και οι πρίζες ενώνονται με τις εργοστασιακές.

Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις που επιλέγει ο οδηγός γίνονται σε εκατοστά του δευτερολέπτου.

Στις έντονες επιταχύνσεις και στους αυτοκινητόδρομους με μεγάλες ταχύτητες, η ανάρτηση δίνει περισσότερη ευστάθεια και σταθερότητα. Η αλλαγή είναι τόσο γρήγορη και η λειτουργία τόσο αρμονική που δεν επιρεάζει τις καθημερινές μετακινήσεις.

Επίσης η ανάρτηση KW DDC προσφέρει και ρύθμιση ύψους η οποία γίνεται μέσω του ρυθμιστικού που βρίσκεται στο ειδικά σχεδιασμένο τραπεζοειδές σπείρωμα.

Το εύρος χαμηλώματος είναι από 15 έως 40 χιλιοστά ανά άξονα για την M4 coupé (F82) και την M3 sedan (F80).

Κατά την τοποθέτηση γίνεται αντικατάσταση της ανάρτησης με την ανάρτηση KW και οι πρίζες συνδέονται με τις εργοστασιακές. Το σύστημα ελέγχου της BMW αναγνωρίζει την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW DDC.

Η νέα γενιά KW DDC Plug&Play δεν έχει πλέον ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες bypass (αριστερή φωτό) αλλά νέας τεχνολογίας ηλεκτρική βαλβίδα η οποία βρίσκεται μέσα στο γόνατο της ανάρτησης (δεξιά φωτό). Έτσι οι νέες KW DDC Plug&Play συνεργάζονται με περισσότερες πλατφόρμες οπότε θα είναι διαθέσιμες για περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη