Ρυθμιζόμενα ελατήρια KW για Audi R8 (2016)

low_kw_audi_r8_v10_003

O KW είναι μέσα στους λίγους κατασκευαστές αναρτήσεων που έχουν προιόντα για το Audi R8 V10 5.2 FSI quattro και V10 plus 5.2 FSI quattro (μοντέλο 2016) προσφέροντας ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια.

Σε αντίθεση με τα κοινά ελατήρια χαμηλώματος, τα ελατήρια του KW δίνουν τη δυνατότητα για ακριβή ρύθμιση του ύψους. Η ρύθμιση είναι ίδια όπως και στις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Κατά την εγκατάσταση των ελατηρίων τοποθετούνται και τα αντίστοιχα bump stops, προστατευτικά για σκόνη και τα ρυθμιζόμενα χιτώνια.

Η τοποθέτηση του κιτ των ελατηρίων μπορεί να γίνει σε συνεργείο ή και σε κατάστημα ελαστικών. Με τα ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια ακόμα και αν γίνει αλλαγή στις διαστάσεις των τροχών η προσαρμογή του ύψους γίνεται με λίγα απλά βήματα.

Με τα ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια του KW το Audi R8 μπορεί να χαμηλώσει από 5 έως 25 χιλιοστά με τα εργοστασιακά αμορτισέρ. Αν το R8 δεν είναι εξοπλισμένο με ανάρτηση “Audi magnetic ride” τότε το χαμήλωμα μπορεί να γίνει έως 35 χιλιοστά!

Τα ρυθμιζόμενα ελατήρια συνεργάζονται αρμονικά με την ανάρτηση του R8 βελτιώνοντας τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Ακόμα και σε οριακές καταστάσεις και αλλαγές φορτίου τα ελατήρια αυξάνουν την ευστάθεια χωρίς να περιορίζουν την άνεση στην οδήγηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη